Певецът Галин показа колко голямо сърце има.Музикантът поде кампания за

...
Певецът Галин показа колко голямо сърце има.Музикантът поде кампания за
Коментари Харесай

Галин поде кампания за спасяването на Бела от Русе

Певецът Галин сподели какъв брой огромно сърце има.

Музикантът поде акция за спасяването на дребната Бела от Русе. Детето се нуждае от средства за лекуване и възобновяване. Момиченцето страда от мозъчни затруднения след претърпян сърдечен арест заради Коронавирус зараза.

Галин приканва всеки негов прочут и другар да се включи в акцията за набиране на средства, написа Певецът към този момент неведнъж оказва помощ парично, с цел да може дребната Белослава да води естествен метод на живот.

Галин научава от обществените мрежи за нещастието с дребната Бела. Историята ѝ мощно разстройва музиканта. Той не счита, че толкоз малко хлапе заслужава сходна орис. Затова взема решение да призове всички да оказват помощ.

"Детето беше два месеца в извънредно тежко положение. Сега се намира в клиника в Турция. Има огромни шансове да се възвърне изцяло, само че е належащо по-продължително лекуване. Нека върнем върнем усмивката на детето, която не слизаше от лицето му преди този отблъскващ случай ", зове фолкизпълнителят.

Кампанията за спасяването на Бела е следващата за Галин. Изпълнителят нееднократно се е включвал в набирането на средства за нуждаещи се.

Миналата година хитовият музикант подари немалка сума за 21-годишния Емо от Добрич. Младежът претърпява тежка злополука. А в резултат на случая остава с парализирани крайници. Емо се нуждаеше от средства, с цел да стартира едномесечна рехабилитация, Галин се притече на помощ, като пусна куп есемеси, с цел да се събере нужната сума за младежа от Добрич.

Всеки, който желае да помогне на дребната Белослава, може да преведе пари по дарителската сметка:

IBAN: BG85FINV91501317557550

BIC: FINVBGSF

Титуляр: Белослава Бисерова Бориславова
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР