PEUGEOT разпространи първите подробности и изображения на изцяло новото поколение

...
PEUGEOT разпространи първите подробности и изображения на изцяло новото поколение
Коментари Харесай

PEUGEOT с панорамен i-COCKPIT. Идва първо при новото 3008

PEUGEOT популяризира първите детайлности и изображения на напълно новото потомство на емблематичното си оформление на инструменталния панел i-COCKPIT, като разгласи че то ще бъде показано първо при .

Новият i-COCKPIT ще бъде с панорамно оформление и размер от 21 инча, като ще бъде позициониран над предното табло. Новото HD решение с извита повърхнина, което дебютира при напълно новия електрически фастбек SUV на френската марка, ще бъде показано през септември

i-COCKPIT, който ще бъде стартиран на пазара 10 години и повече от 10 милиона интеграции след въвеждането в серийното производството на истинската версия на технологията, ще бъде смесен със също по този начин нови стилен многофункционален волан и програмируеми i-Toggles бутони, прожекционен (head-up) екран, централен екран с сензитивен на досег екран, функционалност за гласови команди, 3D интерфейс и други.

По отношение на кормилото, от Peugeot споделят, че той е с напълно нов дизайн и е изпълнен с чувствителни на досег бутони.

Ново е също по този начин и решението на дизайнерите и инженерите на френската марка във връзка с селектора за превключване на трансмисията, която към този момент е изнесен на предното табло, вдясно зад кормилото.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР