PEUGEOT разпространи първите официални снимки, видео и информация за новото 308, което

...
PEUGEOT разпространи първите официални
снимки, видео и информация за новото 308,
което
Коментари Харесай

308: Новото лице на Peugeot

PEUGEOT популяризира първите официални снимки, видео и информация за новото 308, което ще бъде стартирано на европейския пазар през втората половина на тази година.

Изпълнено съгласно новата , автомобилът ще дебютира на пазара, а в зависимост от локалната организация и поръчано онлайн, след повече от 7 000 000 реализирани единици от предходните поколения на модела и дава обещание да издигне базата му още по-високо със значително по-елитно лъчение, технологични новости и изцяло израстване.

Новото PEUGEOT 308 ще предложи сериозни промени освен по екстериорния си дизайн, само че и във връзка с интериорния простор, като тук от марката залагат на сериозно (55 мм) нарастване на междуосието, а вследствие на намаленато с 20 мм височина на автомобила, той изглежда още по-спортно.

Новото Peugeot, което ще се предлага в седем основни екстериорни цветови решения- Olivine Green, Vertigo Blue, Elixir Red, Pearl White, Ice White, Artense Grey, Perla Nera Black, дебютира с модернизиран волан, напълно ново изпъленние на средната подпора, нов селектор на предавателната кутия и поредната еволюция на цифровия PEUGEOT i-Cockpit, който също се отличава съществено от предшественика си и дава обещание още по-голямо улеснение и функционалност.



Традиционно за Peugeot, новото 308 ще стъпи на пазара с богат набор системи за повишаване на дейната сигурност и комфорта, включително новият Drive Assist 2.0 пакет, който ще бъде разполагаем към края на годината, и който ще включва адаптивен круз надзор с функционалност за автоматично спиране и тръгване, и система за следване на пътното платно, за едно полуавтономно ръководство.

В оборудването на новото Peugeot 308, което е с 11 сантиметра по-дълго от своя предшественик, ще могат да бъдат открити също по този начин системи като, HD камера за задно виждане, видео-наблюдение към цялото купе, безключов достъп до интериора, автоматично задействане на спирачната сситема, автоматизирани фарове, допълнително усъвършенствана система за разпознаване на пътните знаци и много други.

Новото Peugeot 308 ще се предлага в две зареждаеми (plug-in) версии с 8-степенна автоматична трансмисия- HYBRID 225 e-EAT8 и HYBRID 180 e-EAT8, които ще предложат опция за изминаването на до надлежно 59 и 60 километра в чист електрически режим, като за задачата се разчита на интегрирана батерия с потенциал от 12.4 kWh.

308 ще стъпи на пазара и в класически версии с мотор с вътрешно горене, като тук бензиновите разновидности са PureTech 110 S&S BVM6, PureTech 130 S&S BVM6 и PureTech 130 S&S EAT8, а дизеловите BlueHdi 130 S&S BVM6 и BlueHdi 130 S&S EAT8.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР