Петролните фючърси достигнаха едногодишен връх дни преди срещата на Организацията

...
Петролните фючърси достигнаха едногодишен връх дни преди срещата на Организацията
Коментари Харесай

Петролните цени с едногодишен връх преди срещата на ОПЕК+

Петролните фючърси доближиха едногодишен връх дни преди срещата на Организацията на страните експортьорки на нефт и нейните сътрудници във формата ОПЕК +, на която би трябвало да се реши дали да се продължи с досегашната политика за ограничение на добива в поддръжка на цените. Инвеститорите не чакат смяна, а в това време цената на черното злато продължава да се повишава..

Фючърсите на петрола Брент с доставка през март набъбнаха с 2,7%, тествайки равнище от 58 $ за барел а пръв път от февруари 2020 година

Фючърсите на американския лек недопечен нефт също се покачиха с 3%, надхвърляйки 55 $ за барел за пръв път от януари 2020 година

Във вторник се организира срещата на Съвместната техническа комисия на ОПЕК+, на която ще се обсъдят вероятностите за потреблението на нефт и спазването контрактуваните съкращения на добива.

В сряда ще заседава комисията на равнище енергийни министри, която би трябвало да вземе решение за осъществяването на актуалното съглашение на ОПЕК+, настоящо до края на март..
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР