Петото издание на бестселъра Гунди - какъвто не го познавате

...
Петото издание на бестселъра Гунди - какъвто не го познавате
Коментари Харесай

Книгата за Гунди с уникален трейлър

Петото издание на бестселъра " Гунди - какъвто не го познавате " идва с неповторим филмов откъс и нови обстоятелства за една от огромните мистерии в българския футбол.

Уникалният клип е наличен посредством кю ар код, отпечатан на задната корица, като може да бъде гледан свободно и в Youtube.

Трейлърът, изискан в стила на огромните кинопродукции, наблюдава най-важните моменти от живота Гунди.

С това изненадите в петото издание на " Гунди - какъвто не го познавате " не свършват. Нови обстоятелства за първия български гол на международни шампионати сочат, че негов създател е точно Аспарухов, а не Георги Соколов, както е в статистиката на ФИФА.

За това приказва фотография, на която се вижда, че Гунди носи фланелка с номер 14 на международното в Чили 1962 година Оттам идва и объркването. Този номер авансово е деклариран на името на Георги Соколов. Именно Соколето се води създател на попадението във вратата на Унгария при провалянето с 1:6.

Но очевидно съдията на мача Хуан Гардеазабъл от Испания му е присъдил гола поради разменените фланелки на българските национали. Всички нови данни за тази тайнственост, както и цялата история на огромния Аспарухов са в петото издание на " Гунди - какъвто не го познавате ". efbet Лига 27 кръг, събота 20 юни  ЦСКА-София 3:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР