Петкратният шампион на турнира от сериите "Мастърс" 1000 в Рим

...
Петкратният шампион на турнира от сериите "Мастърс" 1000 в Рим
Коментари Харесай

Джокович: Рим е моят втори дом

Петкратният първенец на шампионата от сериите "Мастърс " 1000 в Рим Новак Джокович назова италианската столица своя "втори дом " по време на конференция преди присъединяване си в конкуренцията на червени кортове.

"По отношение на поддръжката, която получавам, във връзка с чувството, което изпитвам всякога, когато се връщам тук. Мисля, че говоренето малко на италиански оказва помощ да се свържа с хората. Италианският нрав е непосредствен до сръбския по пристрастеност, страсти. Така че за мен постоянно е наслада да се върна ", сподели сърбинът, който е номер 1 в международната класация.

Джокович, който загуби от Надал на миналогодишния край в Рим, сподели, че играта му се връща, откакто пропусна огромна част от сезона поради отхвърли му да се имунизира против ковид.

Сърбинът загуби от Карлос Алкарас на полуфиналите на шампионата от сериите "Мастърс " в Мадрид в събота.

"По-близо съм до мечтаното равнище с всяка седмица. Дори след съвсем три часа и половина борба против Алкарас, на идващия ден се възвърнах добре, бях подготвен да играя. Това е позитивен и окуражаващ фактор преди Рим, както и, несъмнено, огромната цел, която е Париж ", добави сърбинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР