Петкратният първенец на планетата Рони О`Съливан сензационно отпадна в първия

...
Петкратният първенец на планетата Рони О`Съливан сензационно отпадна в първия
Коментари Харесай

Сензацията на века в снукъра: Аматьор елиминира Ракетата на световното!

Петкратният отличник на планетата Рони О`Съливан сензационно отпадна в първия кръг на международното състезание по снукър, губейки с 8-10 от първия дилетант, попаднал в главната скица в " Крусибъл " - Джеймс Кейхил, написа gol.bg.

Днешната втора сесия стартира при задатък от 5-4 за новобранеца Кейхил, който въобще не се смути от откриващия фрейм на своя противник и отговори с три поредни партии, с цел да поведе сензационно с 8-5!

Най-успешният състезател в " Трите корони " и нов международен №1 в ранглистата О`Съливан въпреки всичко се разсъни и на собствен ред завоюва три следващи фрейма, записвайки и първия сенчъри брейк (104 точки) в мача: 8-8!

Най-драматичният миг настъпи в 17-ия фрейм, в който Джеймс сбърка лесна алена при задатък от 54 точки и върна противника си на масата. Ракетата понижи на 61-62 точки, при единствено две останали топки на масата. Тогава обаче той ненадейно сбърка розовата за ъгловия джоб. След това той я заложи на " зеления " джоб и Кейхил поведе с 9-8 след вкарването на розовата и сложната черна топка с подкастряне.

Големият първенец и любимец №1 на букмейкърите за международната купа поведе с 42 точки в идната част, само че направи хлапашки фаул и върна своя конкурент край зеленото сукно. При най-важното почистване в живота си Кейхил резервира здрави нерви, разчисти до розова в това число и взриви вероятно най-голямата бомба в новата история на снукъра.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР