Петкратният олимпийски шампион по биатлон Мартен Фуркад, който е и

...
Петкратният олимпийски шампион по биатлон Мартен Фуркад, който е и
Коментари Харесай

Мартен Фуркад смята, че трябва да се обмисли връщането на спортисти от Русия и Беларус

Петкратният олимпийски първенец по биатлон Мартен Фуркад, който е и член на Международния олимпийски комитет (МОК) като представител на комисията на спортистите, счита, че би трябвало да се обмисли опцията за връщане на спортистите от Русия и Беларус на интернационалните надпревари, заяви организация ТАСС.

„ Като представител на спортистите считам, че би трябвало да обмислим връщането на състезателите от Русия и Беларус. Това е главното обръщение. Бях определен в МОК, с цел да пазя спортистите и се усещам като че ли не върша задоволително “, сподели 34-годишният французин пред норвежкия ефирен канал NRK.

View this post on Instagram
A post shared by Биатлон, Лыжные гонки и тд (@biathlon_ru)

„ Много ще се срамя от моята страна, в случай че забрани на съветски и белоруски спортисти да вземат участие на Олимпиадата в Париж. Ние сме необикновено горди, че можем да покажем на света какъв брой красива е Франция, а не разбирам по какъв начин можем да приветстваме света без съветски и белоруски спортисти “, добави Фуркад.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР