Петкратната световна шампионка на 100 метра Шели-Ан Фрейзър-Прайс допусна поражение

...
Петкратната световна шампионка на 100 метра Шели-Ан Фрейзър-Прайс допусна поражение
Коментари Харесай

Фрейзър-Прайс: Не съм сигурна за Цюрих, трябва да слушам тялото си

Петкратната международна шампионка на 100 метра Шели-Ан Фрейзър-Прайс позволи проваляне в коронната си дисциплинираност на Диамантената лига в Брюксел нощес. Ямайката беше победена от своята сънародничка Шерика Джаксън, международна шампионка на 200 метра, с 10.73 сек против 10.74 сек. Фрейзър-Прайс сложи под въпрос своите участия до края на сезона.

“Чувствам се добре за надпреварата, не беше нещо грандиозно, само че се усещах добре, нямам травма, тъй че това е най-важната част. Не съм сигурна за Цюрих, ще би трябвало да изчакам и да чувам тялото си. Но през днешния ден беше в действителност необикновено, обичам да тичам в Брюксел ”, сподели Фрейзър-Прайс след второто си място в Брюксел.
 Шерика Джаксън победи Фрейзър-Прайс на 100 м, Найтън №1 на 200 м в Белгия Шерика Джаксън победи Фрейзър-Прайс на 100 м, Найтън №1 на 200 м в Белгия
“Необходима е доста упорита работа, с цел да победиш Шели-Ан. Така че би трябвало да продължите да работите интензивно, в случай че желаете да спечелите. Тази вечер се показах добре, тъй че съм удовлетворена ”, добави Шерика Джаксън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР