Петкратната носителка на приза „Футболистка на годината“ у нас Евдокия

...
Петкратната носителка на приза „Футболистка на годината“ у нас Евдокия
Коментари Харесай

Хакери рекетират най-добрата футболистка на България

Петкратната носителка на наградата „ Футболистка на годината “ у нас Евдокия Попадинова пропищя от Италия, че хакери са пробили отбраната на профила й в интернет и я рекетират за пари и със закани към нейни близки.

„ Хора, апелирам ви, в случай че имате познати, които работят в Инстаграм, да ми помогнете да се свържа с тях. Вече два дни акаунтът ми е хакнат и ме изнудват за пари и ми пишат даже на телефонния номер. Опитах съвсем всичко да се свържа с Инстаграм, само че към този момент всичко е направено автоматизирано и ми би трябвало същински контакт с човек от мрежата ", осведоми struma.bg, цитирайки Евдокия.

" Използват ми акаунта да се възползват от други хора и ме заплашват непрекъснато, тъй като имат много от данните ми. Моля, в случай че познавате хакер, да се свържете с мен “, написа в профила си родената в Хаджидимово Попадинова.

Преди седмица националката донесе първата победа на своя Наполи в италианското женско състезание против Бари, а осъществяването й бе определено за „ Гол на седмицата “. Тя попадна и в идеалния тим на кръга в калчото. Попадинова стана преди няколко години първата българка във Висшата лига на Англия, където се изстреля от благоевградския ФК Спортика.

След това реализира трансфер в Съединени американски щати и се трансформира в една от звездите на колежанския футбол, до момента в който следваше във Флорида Гълф Коуст Юнивърсити. След дипломирането предходната година се сгоди за приятеля си Кайл Бари, който падна на колене с сантиментално предложение на брега на Атлантическия океан.

Двамата се реалокираха от лятото в Европа. Есента Еви игра за датския Олборг, а преди 4 месеца бе привлечена в някогашния клуб на аржентинския талант Диего Армандо Марадона в Неапол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР