Петима в Монтанско са нарушили наложената им карантина срещу разпространението

...
Петима в Монтанско са нарушили наложената им карантина срещу разпространението
Коментари Харесай

В Монтанско скъсаха веригите! Петима са нарушили наложената им карантина

Петима в Монтанско са нарушили наложената им карантина против разпространяването на ковид, оповестиха от полицията в регионалния град.
Първият сигнал е получен на 20 март към 17.30 часа. Тогава съобщили, че 44-годишен е напуснал дома си в Лом макар, че е подложен под карантина по отношение на ограничение разпространяването на COVID-19 на територията на страната. Служители на реда са посетили дома на мъжа и не го намерили там. След малко търсене униформените са разкрили нарушителя и го прибрали на адреса, който не би трябвало да напуща. За случая е известена прокуратурата.
Втория извършител на карантината е 32-годишен от Монтана. Той е напуснал дома си в петък. Полицаите бързо са открили мъжа и го прибрали в дома му.
Още двама, изолирани в домовете си, не са издържали и са нарушили карантината в петък. Единия е 52-годишен от монтанското село Драганица. Той е напуснал дома си към 11 часа. Другият извършител е 61-годишен от Вършец.
В събота, към 9.30 часа е получен сигнал в полицията в Берковица. Обадилият се съобщил, че 40-годишен се разхожда из града макар, че има наложена карантина.
По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР