Петима ученици от основното училище „Исмаил Кенали“ в Скопие са

...
Петима ученици от основното училище „Исмаил Кенали“ в Скопие са
Коментари Харесай

Жертвите на трагедията на АМ „Струма“: Пет деца от едно семейство и от едно училище

Петима възпитаници от главното учебно заведение „ Исмаил Кенали “ в Скопие са измежду жертвите на злополуката на Автомагистрала „ Струма “. Загиналите деца са родственици. Най-малкото от тях учи във втори клас, а другите три са били в шести, осми и девети клас.

Във понеделник образователните занятия за първа промяна в учебното заведение бяха прекъснати, а от настоятелството му изрекоха съболезнования на роднините на починалите.

Въпреки че са оповестени три дни на печал в Северна Македония, този вторник в учебното заведение ще се проведат занятия.

Две от починалите деца са били на 14 години. Били са отличници и примерни възпитаници, показа класният им началник Кемил Имери.

„ Миналата сряда ме попитаха деца от моя клас за позволение да отидат фамилно на екскурзия в Турция. Бяха с майките си. Бяха момче и момиче. Голямо злощастие, плачат учениците и учителите “, описа Имери.

От учебното заведение имат намерение да посетят фамилиите на починалите.

В учебното заведение учат 1700 възпитаници, които приказват на разнообразни езици и са от разнообразни езици, само че са като едно семейство и нямат никакви проблеми между тях и всички могат да ни завидят, споделя преподавател.

Трагедията на Автомагистрала „ Струма “: Не е имало сигнали за съществени произшествие и проблеми в този сектор Експерт: Знакът за отбивка в сектора на злополуката лежи в профил на пътя Мариета Николаева: По информация от мои източници в рейса е имало туби Експерт: Отбивката за отмора би трябвало да е отделена, без да има спор с пътя Очевидец, подал сигнал за нещастието на Автомагистрала „ Струма “: Имаше части гума на пътя Днес е ден на народен печал Катастрофиралият на Автомагистрала „ Струма “ македонски рейс не е имал лиценз Русинова за нещастието на „ Струма “: Мантинелата е блокирала задната врата на рейса След нещастието на Автомагистрала „ Струма “: Премиерите на България и Северна Македония разговаряха в София Собственикът на съдбовния рейс през целия ден не подвига телефона на околните на загиналите
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР