Петима са задържани за едно денонощие след масово сбиване в

...
Петима са задържани за едно денонощие след масово сбиване в
Коментари Харесай

Петима са задържани след сбиване в пловдивското село Розино

Петима са арестувани за едно денонощие след всеобщо сборичкване в пловдивското село Розино, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив. Около 18,30 часа през вчерашния ден на тел. 112 е постъпил сигнал за зародил скандал в селото, като мястото е посетено от чиновници на районно управление (на МВР) - Карлово, които открили, че разпрата е сред представители на две локални семейства, които взаимно се замеряли с камъни и стъклени бутилки.


Благодарение на бързата и съответна интервенция на полицейските органи са предотвратени по-сериозни нарушавания на публичния ред. Петима от участниците в абсурда са арестувани за период до 24 часа в районно управление (на МВР) - Карлово, двама от които са с леки телесни повреди. Иззето е и газово оръжие, с което били създадени няколко изстрела във въздуха.

Под наблюдението на Районна прокуратура - Карлово не престават дейностите за изясняване на случая. Образувани са две досъдебни производства - за хулиганска демонстрация и породена телесна щета по хулигански подбуди.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР