Петима от задържаните в Куклен заради нападението срещу полицейски автомобил

...
Петима от задържаните в Куклен заради нападението срещу полицейски автомобил
Коментари Харесай

Петима от задържаните в Куклен остават в ареста за 72 часа

Петима от арестуваните в Куклен поради нападението против полицейски автомобил остават в ареста за 72 часа, оповестиха от Районната прокуратура - Пловдив. Срещу тях са повдигнати обвинявания за безчинство, нанасяне на лека телесна щета на полицейски чиновници и заличаване на задно обзорно стъкло на длъжностен автомобил.
Седем арестувани в Куклен след нападението над патрулка До напрежението се стигна, откакто група мъже нападнаха с камъни полицейски автомобил и счупиха прозореца му
Обстановката в град Куклен към този момент е спокойна, откакто в неделя вечерта роми нападнаха с камъни полицейски автомобил и провокираха незабавната реакция на полицията и жандармерията.

При траялата повече от 12 часа полицейска акция бяха задържани общо 7 души.
Ромската махала в гр. Куклен под полицейска обсада Причината – група мъже нападнаха с камъни полицейски автомобил и счупиха прозореца му
Още в ранния следобяд полицейската обсада в Куклен беше вдигната. При всеобщите претърсвания по адреси и коли са иззети обилни количества домашно създаден алкохол.

Полицейски патрул, отзовал се на сигнал за улична кавга поради мощна музика, беше атакуван с камъни, и е изработен опит служебният автомобил да бъде преобърнат.

Първоначално спорът зародил сред съседи – българи и роми. И двете компании използвали алкохол. Досега сред тях не е имало спорове:

„ На тази улица живеят и турци, и българи, и роми. Досега не е имало такива проблеми. И всички желаем това да продължи по този начин. Разговаряхме през вчерашния ден с всички там. Всички са на едно и също мнение – че се тормозят от това, което се е случило, че не е редно да се случва. И, че просто го одобряват като случай “, съобщи Мария Белчева, кмет на община Куклен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР