Петима играчи на Манчестър Юнайтед могат да се завърнат в

...
Петима играчи на Манчестър Юнайтед могат да се завърнат в
Коментари Харесай

Петима от Манчестър Юн се връщат за мача с Милан

Петима играчи на Манчестър Юнайтед могат да се завърнат в игра за " алените дяволи " за реванша с Милан от осминафиналите на Лига Европа, разкри мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяр.

Юнайтед отпътува за Милано след 1:1 в първия мач на " Олд Трафорд ", а три дни по-късно гостува на Лестър в мач от четвъртфиналите на ФА Къп, само че положителната вест за Солскяр е, че ще може да разчита на всичките си съществени играчи, в това число Давид де Хеа, който отпътува за Испания поради раждането на детето му, както и контузените Дони ван де Беек, Единсон Кавнаи, Пол Погба и Антони Марсиал. 

" Надявам се, че и петимата отсъстващи ще се завърнат. Антони е съвсем сигурен, уповавам се и Давид, а може би също Единсон, Пол и Дони. Това значи, че ще заминем за Италия с по-силен състав ", разяснява Солскяр след вчерашния триумф над Уест Хям във Висшата лига.

Това значи, че единствените отсъстващи за Юнайтед остават контузените Фил Джоунс и Хуан Мата. Двубоят в Милано е в четвъртък от 22:00 часа българско време. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР