Туристка беше групово изнасилена в испански курорт, докато нападателите заснемаха нападение: доклад

...
Петима френски туристи и един швейцарски турист бяха арестувани след
Коментари Харесай

Петима френски туристи и един швейцарски турист бяха арестувани след предполагаемо групово изнасилване на 18-годишна британка на популярна туристическа дестинация в Испания.< /p>

Испанската гражданска гвардия обяви арестите на френски и швейцарски туристи в сряда на остров Майорка в популярния туристически град Калвия, според доклад на Асошиейтед прес.

Полицията казват, че предполагаемото изнасилване е станало в понеделник, когато са били предупредени за случая от персонала на хотел на острова, който е открил британката да плаче от отчаяние след предполагаемото нападение.

Предполагаемата жертва каза на полицията, че срещнал заподозрените изнасилвачи в понеделник и отишъл в хотелската стая на един от заподозрените и впоследствие бил сексуално нападнат от всичките шестима. Полицията каза още, че съдия по случая е открил видеоклипове на предполагаемото изнасилване на поне един от телефоните на заподозрените.

Предполагаемата жертва, чието име не е назовано от полицията , е получил незабавна медицинска помощ и съветник, каза полицията, докато шестимата заподозрени, за които се съобщава, че са на 20 години, са били задържани малко след съобщаването на инцидента.

Гражданската гвардия заведе шестимата задържани пред съдия в съд в Палма де Майорка във вторник и те продължават да бъдат държани в затвора. Никой от тях не е официално обвинен, а разследването все още продължава. Допълнителни подробности за заподозрените и тяхната самоличност все още не са разкрити от полицията.

Инцидентът бележи втория случай на предполагаемо групово изнасилване от туристи на острова за няколко седмици. В средата на юли шестима млади германци бяха арестувани за предполагаемо групово изнасилване на 18-годишна германска туристка в хотел на Майорка.

Престъплението групово изнасилване може носят присъда до 15 години затвор в Испания, според АП.

Асошиейтед прес допринесе за този доклад.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР