Петима българи са задържани на граничния пункт Промахон за нелегален

...
Петима българи са задържани на граничния пункт Промахон за нелегален
Коментари Харесай

Петима българи са задържани на граничния пункт ”Промахон”

Петима българи са арестувани на граничния пункт ”Промахон ” за незаконен импорт в Гърция на акцизни артикули, заяви БНР. Масово се ревизират колите, идващи от България, без значение от тяхната регистрация. Проверките на граничния пункт са засилени, а арестите на нарушителите са всекидневно. Петимата са задържани за опит да внесат в Гърция над допустимото количество акцизни артикули. Един от тях е хванат с 640 пакета цигари и 20 литра алкохол. Още четирима извършители са с обвиняване за незаконен импорт на алкохол, цигари и бензин в туби.

Проверките се правят освен на коли с българска регистрация, а на влизащите от България пасажери, без значение от регистрацията на автомобила. Арестуват се и гръцки жители, които са нарушили закона.

Засилени са инспекциите на всички гранични пунктове с България, тъй като заради високата цена на стоките в Гърция, доста от пътуващите вършат опит да внесат от България акцизни артикули. При осъществяване на нарушавания се конфискува и автомобилът, пренасящ незаконната стока.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР