Пети трансфер за новия сезон реализира Лудогорец. Ръководствата на единадесеткратния

...
Пети трансфер за новия сезон реализира Лудогорец. Ръководствата на единадесеткратния
Коментари Харесай

Официално: Лудогорец с пети трансфер за това лято, привлече бразилски талант

Пети трансфер за новия сезон осъществя Лудогорец. Ръководствата на единадесеткратния първенец и бразилския Интернасионал завършиха сполучливо договорката по привличането на бранителя Педро Енрике, оповестяват “орлите ” на формалния си уебсайт. 21-годишният гений е артикул на школата на гранда от Порто Алегре, като с изключение на за първия тим е играл и за всички младежки и юношески обединения.
 Свършиха билетите за Лудогорец - Рома Свършиха билетите за Лудогорец - Рома
През последните два сезона Енрике е носил екипите на бразилския Спорт Ресифе и чилийския Унион Ла Калера, който взе участие до неотдавна в шампионата Копа Судамерикана. За Унион бранителят има 18 мача като титуляр с една асистенция.

В петък Лудогорец завърши прехвърлянията на други двама бразилци - Нонато от Флуминенсе и Педро Нареси от Спорт Ресифе. Тримата ще бъдат показани публично като играчи на Лудогорец от спортния шеф Георги Караманджуков в четвъртък (8 септември) в 12:30 ч. в огромната зала на стадион " Хювефарма Арена " (зад Централна трибуна).

Преди Нонато, Педро Нареси и Педро Енрике Лудогорец притегли полския халф Якуб Пьотровски от немския Фортуна и норвежкия бранител Аслак Фон Витри от нидерландския АЗ Алкмаар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР