Пети интердисциплинарен докторантски форум с международно участие организират Център за

...
Пети интердисциплинарен докторантски форум с международно участие организират Център за
Коментари Харесай

Интердисциплинарен докторантски форум с международно участие ще се проведе в БАН

Пети интердисциплинарен докторантски конгрес с интернационално присъединяване провеждат Център за образование – Българска академия на науките и Кариерен център към ЦО-БАН. Събитието ще се организира от 16 до 19 април 2024 година в парк-хотел Кюстендил. Това оповестиха от Българската академия на науките /БАН/. 

Форумът се реализира с частична поддръжка от Националната научна стратегия „ Развитие и одобряване на българистиката в чужбина “, финансирана от Министерство на образованието и науката /МОН/.

Традиционният докторантски конгрес на Център за образование – Българска академия на науките към този момент за повторно ще събере за продан на научни познания и хрумвания докторанти и лектори както от страната, по този начин и от чужбина .

Организаторите имат удоволствието да поканят докторанти от Българска академия на науките, български и задгранични висши учебни заведения и научни организации да вземат участие в събитието, като показват своите научни проучвания.

Основна цел на форума е да подтиква интердисциплинарното мислене и професионалните контакти сред докторанти от разнообразни научни области, както и да стимулира младите учени да осъществят свои изобретателни научни хрумвания в бизнес практиката.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР