Петгодишната принцеса Шарлот, дъщеря на херцога и херцогинята на Кеймбридж

...
Петгодишната принцеса Шарлот, дъщеря на херцога и херцогинята на Кеймбридж
Коментари Харесай

Шарлот – готова да бъде принцеса

Петгодишната принцеса Шарлот, щерка на херцога и херцогинята на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън, към този момент осъзнава кралския си статут и ѝ харесва да носи играчката си тиара у дома.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и благият жест на децата им Джордж, Шарлот и Луис
Милият жест на децата на Уилям и Кейт

Достойни наследници на короната

" Шарлот знае, че е принцеса и към този момент има играчка тиара, която обича да носи ", споделя доближен на кралското семейство пред Us Weekly, представен от Bang Showbiz.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж желаят и трите им деца - принцеса Шарлот и техните синове принц Джордж и принц Луис, да имат щастливо и обикновено детство и са твърдо решени да не ги разглезват.

on May 1, 2020 at 2:30pm PDT

„ Въпреки че децата осъзнават кралския си генезис, те не са капризни ", разяснява източникът.

Принцеса Шарлот, която от ден на ден ни наподобява на своята прабаба кралицата, е четвърта в листата на унаследяване на английската корона. Преди нея са дядо ѝ принц Чарлз, татко ѝ принц Уилям и 6-годишният ѝ брат Джордж.

И макар че са част от кралското семейство, всички те също усетиха резултата от пандемията в последните месеци. Наскоро принц Уилям съобщи, че изолацията поради ковид му е дала опция за преоценка на живота.

on May 19, 2019 at 2:31pm PDT

38-годишният правоприемник на короната споделя, че продължаващата здравна рецесия е послужила като " пробуждане " за хората по света. Това е по този начин, тъй като одобряваме живота си за даденост, а има доста неща, които могат да разклатят всички нас когато и да е.
 Принцеса Шарлот, принц Джордж, принц Луис, и какво е да си дете на Уилям и Кейт
Какво е да си дете на Уилям и Кейт

Животът на бъдещите монарси

Принц Уилям счита, че безпокойството му се е изострило, тъй като той е родител и мисли повече за бъдещето и за това какъв свят ще оставим на идващото потомство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР