Копнея дъщеря ми Рая Пеева да ме направи дядо, ако

...
Копнея дъщеря ми Рая Пеева да ме направи дядо, ако
Коментари Харесай

Бащата на Рая Пеева: Чакам с нетърпение внучето си, Явор ще бъде прекрасен баща!


„ Копнея щерка ми Рая Пеева да ме направи дядо, в случай че е рекъл Господ! Подкрепям я, откогато я имам, за всяка нейна фантазия. Явор Бахаров е доста положително момче. “ Това сподели особено за „ България Днес “ бащата на актрисата - барабанистът Пейо Пеев и създател на рок групите „ Импулс “ и „ Спринт “.

Преди няколко дни Рая Пеева разгласи, че доста желае да стане майка. 34-годишната актриса е в сантиментална връзка с сътрудника си Явор Бахаров, който е с 4 години по-възрастен от нея. За 8-те години взаимен живот двамата са минали през неописуемо красиви и същински, само че и много тежки моменти.



Явор е доста сензитивен човек, домошар, добър човек, който доста обичам. Ако обичаш, не можеш да изоставиш индивида в тежък миг. Вярвам му, простих му “, откровена е Рая и добавя: „ Торбата със сол я изядохме, време е към този момент да ядем захар “.

Актрисата споделя, че копнее да се види в булчинска рокля. Тя упорства, че женитбата е естественото продължение и е наложителното легализиране на любовта сред двама души, макар че „ Явор счита, че това са остарели разбирания “. Чаровницата обаче не губи вяра, че един ден ще се види в сватбена одеждa, и е уверена, че „ всяко нещо идва с времето си “.

Нейната изконна фантазия обаче е: „ Много желая да стана майка. Вече ни е време да имаме детенце “.

Потърсен за коментар дали споделя копнежите на обичаната Рая да се врекат във честност пред Бога и да основат плод на своята обич, Явор Бахаров сподели: „ Отказвам да приказвам за персонални неща “.

„ Никога не съм разговарял с Явор за женитба с щерка ми, не съм го питал също дали желае да става татко, само че имам вяра, че Рая го е направила, мога да кажа сигурно, Явор е положително момче и детето ми е щастливо c него, той има всички качества да бъде брачен партньор на Рая и татко на внуците ми “ прям е Пейо Пеев.



Актрисата е плод на любовта сред музиканта и актриса Красимира Демирева. През годините  Рая не стопира да очарова публиката с разнообразни функции, ловко влизайки в облика на великата Лея Иванова във кино лентата „ Пеещите обувки “, пресъздавайки капризната сладка Валантин в спектакъла „ Граф Монте Кристо “ на сцената на Младежкия спектакъл или изигравайки амбициозната Ирина от сериала „ Ягодова луна “.

Когато е едвам шестгодишна, бащата на Рая я записва на пиано и солфеж, само че години по-късно тя избира специалността на майка си за своя.

„ Актьорството ми е в кръвта “, споделя! носителката на премията „ Икар “ за дебют през 2012 година. „ А Явор ми е любовта. Обичам го безпределно “, добавя Рая Пеева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР