Петдесет фигури от френския свят на развлеченията подписаха отворено писмо,

...
Петдесет фигури от френския свят на развлеченията подписаха отворено писмо,
Коментари Харесай

Френски актьори защитават Депардийо на фона на нови обвинения в изнасилване

Петдесет фигури от френския свят на развлеченията подписаха отворено писмо, оповестено в понеделник, в отбрана на артиста Жерар Депардийо, който е изправен пред повече от дузина обвинявания в обезчестяване и полово посягане, обхващащи две десетилетия. Повечето от обвиняванията идват от тези, с които е работил, като една актриса сподели, че репутацията му във филмовата промишленост е добре известна и заслужена. „ Всеки, който в миналото е работил с него, знае, че той атакува дами “, сподели тя.

Наричайки Депардийо „ последното свещено страшилище на киното “, писмото споделя, че подписалите го „ не могат повече да мълчат пред лицето на линч “ и приканва правосъдните управляващи да дават на Депардийо „ презумпцията за непорочност, на която той би се радвал, като всички останали, в случай че не беше колосът на киното, какъвто е ”.

Френската певица и някогашна първа дама Карла Бруни-Саркози и британската актриса Шарлот Рамплинг бяха измежду подписалите отвореното писмо, което беше оповестено във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР