Петър Рачков застана пред районните магистрати по обвинение, че на

...
Петър Рачков застана пред районните магистрати по обвинение, че на
Коментари Харесай

Осъдиха брата на Димитър Рачков

Петър Рачков застана пред районните магистрати по обвиняване, че на 18 март т.г. е хванат да кара в Бургас, до момента в който шофьорската му брошура е била отнета поради друго нарушаване.

37-годишният мъж бе освободен от наказателна отговорност на съображение член 78а от Наказателния кодекс, който планува замяната с административна глоба, когато за закононарушението се планува наказване отнемане от независимост до три години или друго по-леко наказване, когато е съзнателно.

В правосъдното съвещание, държавното обвиняване посочи, че подсъдимият е оправдан и че от осъщественото закононарушение не са породени имуществени вреди.

„ Съжалявам, отговорен съм. Книжката ми е отнета за неплатени актове и наказателни постановления, не за нещо друго. Определено скърбя и няма да се повтори “, сподели пред съда Петър Рачков, представен от "Бургас Инфо ".

Съдията по делото сбито му отговори: "Дано ".

Присъдата на Районния съд в Бургас може да бъде обжалвана или протестирана пред окръжните магистрати в 15-дневен период.

В края на март т.г. бургаски служители на реда задържаха Петър Рачков с още двама мъже в автомобил, трансфорат в мобилна нарколаборатория. При извършените спомагателни полицейски издирвателни дейности в помпена станция , ситуирана до разклона за село Черни връх, са открити и конфискувани течности в стъклени и пластмасови шишета и стъклени принадлежности за произвеждане на синтетични опиати.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР