Петър Петров, който със съдружника си Ангел Личканов-Личкана, бяха хванат

...
Петър Петров, който със съдружника си Ангел Личканов-Личкана, бяха хванат
Коментари Харесай

Ортакът на опасния кримигерой Личкана получи чуден предколеден подарък

Петър Петров, който със съдружника си Ангел Личканов-Личкана, бяха заловен с над 8 кг опиати на турската граница, излиза от ареста. Това реши Апелативен съд-Пловдив.

Известният воин от ъндърграунда – Личкана и колегата му бяха арестувани на турската граница при опит да пренесат в южната ни съседка над 8 кг марихуана.

Магистратите освободиха Петров от ареста и му постановиха по-лека мярка „ парична гаранция” в размер на 4 хиляди лв..

Петров и Личкана бяха арестуван през април на турската граница при опит да придвижи в южната ни съседка над 8 кг марихуана.

В и към тях са били открити 2 броя платнени сакове и 2 броя полиетиленови чували, които съдържали суха зелена листна маса. При направения полеви наркотест последната реагирала на наркотично вещество – марихуана.

Съдът в Пловдив счита, че за близо осемте месеца, през които обвиненият е арестуван, мощно е разколебана заплахата Петров да се укрие или да извърши закононарушение, написа.

Този извод се основава на събитията, че той има непрекъсната трудова претовареност като учител по история и география, има непрекъснат адрес, устойчиво фамилно състояние – грижи се за дете от първия си брак и за дете от дамата, с която живее, както и от процесуалното му държание – в детайли е разказал, че е взел участие в опита за контрабанда, с цел да си набави средства, защото имал задължения към банки.

Наказателният кодекс планува „ отнемане от независимост “ от 10 до 15 години и санкция от 100 000 лева до 200 000 лева за контрабанда на високорискови наркотични субстанции.

В края на август Личкана също бе освободен от ареста и му бе натрапен „ домакински арест”. Причината за освобождението му е здравословен проблем - възпалени външни хемороиди, които незабавно би трябвало да бъдат оперирани.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР