Петър Низамов – Перата, който преди дни нападна телевизионен оператор

...
Петър Низамов – Перата, който преди дни нападна телевизионен оператор
Коментари Харесай

Петър Низамов – Перата социално слаб



Петър Низамов – Перата, който преди дни атакува ефирен оператор по време на митинг в Асеновград, е оповестил пред съда, че не получава никакви средства. В документа, признат от бургаски арбитър, Низамов е показал, че фамилията му се устоя с 508 лв. – заплатата на брачната половинка му.

Часове преди митинга, на който атакува оператора на БТВ, Петър Низамов кара към Асеновград и се снима в първокласен състезателен Мерцедес. След случая Низамов беше търсен и арестуван в Бургас. Според данни на Министерство на вътрешните работи автомобилът е благосъстоятелност на Елена Низамова – 72-годишната майка на Перата.

През април тази година пред съда в Бургас Перата е заявил, че "няма недвижимо имущество и леки коли " и, че фамилията му се устоя единствено с приходите на брачната половинка му – 508 лв.. По време на митингите скъпият му телефон също попадна в обектива на камерата.

В неотдавна снимано видео във „ Фейсбук” Перата споделя, че може да си купи 20 джипа, в случай че реши. Също на името на майка му са регистрирани две компании, както и склад за дърва за огрев. За тях обаче той заплаща месечен наем 1200 лв., излиза наяве от следствие на БТВ.

Самият Низамов е акредитиран от майка си да движи бизнеса на едната. Именно на тази компания преди дни Инспекцията по труда в Бургас постанова санкции – общо 12 000 лв..

Заради декларацията, че не печели нищо, Перата е освободен от съда от държавна такса при завеждане на каузи. В момента Низамов съди няколко бургаски медии.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР