Петър Хубчев и Левски отново имат противоречия заради прословутия милионен

...
Петър Хубчев и Левски отново имат противоречия заради прословутия милионен
Коментари Харесай

Хубчев предупреждава, че ще прекрати договор с Левски заради обявени пари

Петър Хубчев и " Левски " още веднъж имат несъгласия поради прословутия милионен дълг на клуба към него - изплащан по силата на в допълнение съглашение.

По-точно е да се каже, че актуалният ментор на " Берое " има проблем със " сините " поради огласени обществено суми. В нещо като изявление-отчет на миналия месец изпълнителният шеф Ивайло Ивков разгласи през вчерашния ден, че месечните вноски по борча на " Левски " към Хубчев и помощниците му възлизат на към 97 хиляди лв..

Така обаче нарушил уговорка за конфиденциалност, разгласи юристът на някогашния бранител Георги Градев.

Ето какво гласи известието на експерта по спортно право във фейсбук:

" Днес, Петър Хубчев приключи вариацията на съглашение с ПФК Левски заради редовно нарушение на клаузата за дискретност от страна на клуба в лицето на Ивайло Ивков. При последващо нарушаване Петър Хубчев ще приключи главното съглашение с ПФК Левски. Договорите би трябвало да се съблюдават!

Освен това Ивайло Ивков не сподели истината, че в клуба няма неплатени заплати. Клубът дължи заплати на двама от някогашните си играчи. Срокът за заплащане е 31 март. "

Въпросните неплатени заплати заплашват лиценза на клуба за идващия сезон.

От изнесеното от Ивков стана ясно, че за малко повече от месец в акцията " Левски " е безконечен " са събрани близо 900 хиляди лв., като малко повече от една трета са пристигнали от продажба на билети.

Докато разноските надвишават 1,2 милиона лева Те са тъкмо 1 182 667 лева от 8 март до 9 февруари.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР