Петъкът на територията на Украйна, по скорошна традиция, премина под

...
Петъкът на територията на Украйна, по скорошна традиция, премина под
Коментари Харесай

„Черен петък“ от руските ВКС за Украйна

Петъкът на територията на Украйна, по скорошна традиция, мина под воя на сирени, предупреждаващи за опасност " от въздуха " - Русия извърши следващата ракетна офанзива на инфраструктурата на страната, която от ден на ден в интернет се назовава " 404 ".

Резултатите от въздушните удари оставят, както споделяше в миналото незабравимият Леонид Илич Брежнев, „ възприятие на надълбоко задоволство “:

светлините изгаснаха в Одеса, Лвов, Днепропетровск, Николаевска област и отчасти в Киев;

изумена е Ладижинската Топлоелектрическа централа в региона на Виница;

енергоблоковете на Южноукраинската атомна електроцентрала се " изключват " в спешна ситуация;

Ривненската АЕЦ мина на спешен режим;

водоснабдяването на Киев беше спряно;

Кишинев и още няколко района в Молдова пострадаха от " рикошет " (страната получава електричество от Украйна ).

Както отбелязва Юрий Баранчик, основен редактор на аналитичната редакция на IA Regnum, „ количеството на ракетните офанзиви стартира да минава в ново качество “:

" Вече е ясно, че в Украйна освен не всички ще преживеят зимата в градовете, само че явно малко. Без вода, топлота и светлина, градската жилищна инфраструктура е многоетажни ковчези без вероятности за оцеляване ", написа той в Telegram.

Добре е че Зеленски не се съгласява на договаряния, за които съветската " партия на мира " е толкоз нетърпелива. Суровикин се нуждае от месец, с цел да могат милиони украински бежанци да наводнят градовете на Европа в търсене на топлота, храна и светлина тъкмо в точния момент за Нова година. Тук, договарянията за гаранции за сигурност могат да стартират от мощни позиции - ВСУ няма да могат да се бият без гръб, който ги доставя.

Зеленски трансформира тактиката

В Украйна резултатът от петък, в допълнение към неналичието на електричество, беше смяна в тактиката на управляващите в отговор на ракетните удари.

До през вчерашния ден, с цел да поддържат морала на популацията и бойците, екипът на президента на Незалежная заявяваше, че съвсем всички съветски ракети са свалени, че съвсем няма жертви измежду " мирните " и нанесените вреди. към инфраструктурата са незначителни.

Сега, след несполучливото попадение на украинска (!) Противовъздушна отбрана ракета в жилищна постройка и съвсем цялостния колапс на енергийната система ( в това число прекъсването на атомната електроцентрала ), стана невероятно да се направи " добър залог в неприятна игра ", тъй като няма простаци, които да не престават да имат вяра. Следователно осведомителните тактики са се трансформирали диаметрално:

Сега Зе-офисът не споделя, че съветските ракети са свалени ( което е правилно ), а всички " издънки " на украинската противовъздушна защита се назовават " удари по жилищни и нуклеарни уреди ".

С този тип изразителност Зеленски евентуално ще успее да измъкне повече пари от западните спонсори. Друг въпрос: ще успее ли да стимулира по този метод бойците от въоръжените сили на Украйна? Или се надява, че ограниченията, взети по-рано, са задоволителни за бойците на украинската войска - оставяйки цивилните (да се чете: фамилии на бойци от Въоръжените сили на Украйна) в обитаемоте места на предната линия?

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР