Петък е много благоприятен, изпъкват прекрасни условия за реализация на

...
Петък е много благоприятен, изпъкват прекрасни условия за реализация на
Коментари Харесай

Аларма! Критичен Петък! За Някои Зодии Ще Е Купон, Но Горчиво Ще Плачат Всички Представители На

Петък е доста удобен, изпъкват прелестни условия за реализация на замислите и за осъществяване на желанията. Звездите дават голям късмет за изява на гениите. Препоръката е да не поемате повече задания, в сравнение с можете да извършите. Бъдете по-толерантни в общуването си с близките.

Телец
Денят ще ви зарадва с хубава смяна, потръгва ви. Заложете на професионалната си реализация. В интимния живот се редуват приятни и сложни моменти. Намерете време за хората, които обичате.

Близнаци
В петък сте окрилени от обич. Откриват се преференциални благоприятни условия за материални приходи. Професионалният ви труд също ще бъде заплатен. В душата ви ще нахлуе празнично въодушевление.

Рак
Очаква ви благоденствие, само че не всичко ще постигате с лекост. В живота ви се правят промени, които кардинално са за положително. В любовния живот също може да разчитате на прочут късмет.

Лъв
Очертава се под напрежение петък, само че и вие сте склонни да преувеличавате. Главното е да сте умерени при вземането на решения. Любовните каузи също изискват известна улегналост.

Дева
Изцяло ви гълтам любовните каузи и всичко останало минава на втори проект. В този смисъл контактите ви ще имат значително значение. Ще се сблъскате с компликации в веществен проект, които обаче са преодолими.

Везни
Денят се характеризира с много задължения. Извършват се и настоятелен трансформации. Налице са удобни благоприятни условия за облаги. Нараства въздействието ви измежду обществото.

Скорпион
Петък ще бъде сложен, само че ще откриете разтуха в фамилията. Хубаво е да бъдете сдържани и внимателни в общуването. Пазете се от допускане на неточности.

Стрелец
Подгответе се за повече задължения, за метаморфози в любовните каузи. Денят е прекрасен за хармонизиране на връзките. Бъдете деликатни в контактите си.

Козирог
Вашият петък не е лек, само че не липсват положителни благоприятни условия за справяне със обстановката. Въпреки спънките, звездите откриват благоприятни условия за удобно развиване. Разчитайте на поддръжка от близки хора.

Водолей
Предстои потребен ден, само че със специфичната рекомендация да бъдете уравновесени и да действате дипломатично. Ще ви се открие значима информация за хода на бъдещите събития.

Риби
Ще ви зарадва смяна, която се отнася до персоналния ви живот. В професионален аспект се обрисува повече работа. Не е неприятно да намалите упоритостите си, както и харчовете си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР