Петък е и традицията повелява да послушаме нова музика. Няма

...
Петък е и традицията повелява да послушаме нова музика. Няма
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Петък е и традицията повелява да послушаме нова музика. Няма по-подходящ реализатор, с който да стартираме от Бионсе , която показа нова ария, наречена " My House " . Това е първата й напълно нова музика, откогато издаде Renaissance предходната година, който албум при стартирането му беше разгласен от Бионсе като първо деяние в поредност от три елементи.

2023 г. се оказа огромна година за Бионсе, която сложи нов връх като реализатор с най-вече награди Грами за всички времена. Тя взе премиите тази година за най-хубав денс/електронен албум, най-хубав денс/електронен запис, най-хубаво обичайно ар енд би осъществяване и най-добра ар енд би песен.
 5 нови песни от седмицата Judas Priest, Миро и Мария Илиева, DARA и Bobo, Бьорк и Росалия, Galantis и Хана Болейн
5 нови песни от седмицата

Седмица на колаборациите

Продължаваме с Давид Гета , който се завръща с дълго чакания си нов сингъл " Big FU " в колаборация с афропоп изпълнителката  Ayra Starr и чикагската рап звезда Lil Durk .  

След поредност от денсинг химни идва освежаваща смяна в темпото, с новия сингъл " Big FU ", който демонстрира ненадейно хаус въздействие от страна на Давид Гета. Френският диджей основава лек електро груув към заразителна фънк бас линия.

Известен като един от най-хубавите и велики хеви метъл вокалисти на всички времена, Брус Дикинсън ще издаде чисто нов солов албум при започване на 20204 г. под името The Mandrake Project. Вече можем да чуем и едно от частите в него, озаглавено " Afterglow Of Ragnarok " .

Брус Дикинсън Дикинсън разгласи и, че проектите му са албумът да бъде подсилен от огромно турне в Европа, което ще започва през месец май. И за шанс на многочислените му фенове в България, в музикалната му обиколка е включена и страната ни. Той ще бъде тук, дружно с своите посетител музиканти, на 16 юли в " Арена София " (Столичен Колодрум).
 Брус Дикинсън идва в България, с цел да показа новия си солов албум
Брус Дикинсън идва в България, с цел да показа новия си солов албум

Летни метъл трептения

Скоро след триумфа на парчето си " Знак ",   Innerglow се вслуша в желанието на своите почитатели и показа още една ария на български език. Озаглавена " Безразличен " , тя е с характерно за бандата съвременно рок звучене, запаметяващ се вокал и китарни рифове.

" Основна тематика в новия ни план е оня властващ егоцентризъм, който постоянно ни отчуждава от най-близките ни ", споделя вокалистът Тодор Ковачев.
 Елия Тодорова от 4 Magic дава обещаващ старт на независимата си кариера с
Елия от 4 Magic, която ще прогони всеки " Облак "

И по какъв начин се работи с Павел Николов от Pavell & Venci Venc

Завършваме с още едно българско предложение, което идва от страна на Елия Тодорова от 4 Magic. Втория си авторски сингъл " Малини "  Елия Тодорова основава като една откровена ария, попита с персонални страсти. 

Освен в основаването на текста, младата изпълнителка взима интензивно присъединяване и по построяването на музиката за " Малини ". Както и в предходния си сингъл " Облак ", Елия Тодорова работи с Павел Николов.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР