Пета национална конференция на движението на ветераните в БСП се

...
Пета национална конференция на движението на ветераните в БСП се
Коментари Харесай

Корнелия Нинова към ветераните в БСП: Уважение към възрастните и баланс между поколенията


Пета национална конференция на придвижването на ветераните в Българска социалистическа партия се проведев София.

Специален посетител по покана на управлението на придвижването бе Корнелия Нинова.

Лидерът на партията поздрави ветераните и им благодари за опцията да е измежду тях на най-висшия им конгрес.

„ Разчитаме на вашата мъдрост и опит, изключително в спешни моменти като днешния, където ветераните са самобитният дирек за партията. Самата дума „ деец “ значи кален в борбите – житейски и партийни “, обърна се Нинова към залата.

„ Особено значимо е в партията да има последователност сред поколенията, почитание към по-възрастните, баланс сред другите възрасти.

Затова в партийните органи, Изпълнителното бюро, Националния съвет, структури по места, ветераните са един до друг дружно със междинното потомство и младежите. Поколенческият баланс е гаранция за единството и устойчивостта на партията “, формулира генерационната политика на Българска социалистическа партия Нинова.

Тя регистрира свършеното през мандата ѝ отпред на Българска социалистическа партия: „ За изтеклите 4 години доказахме че Българска социалистическа партия е мощ, като и на четирите избора увеличавахме поддръжката си.

В този основен миг за историята на България- Българска социалистическа партия е институционалната гаранция в Народното събрание за провеждането на почтен избор посредством бързото въвеждане на машинния избор преди изборите. Гарантирането на почтени избори е единственият път към промяна”

*Материалите в рубриката са предоставени от претендентите за ръководител на Българска социалистическа партия и се разгласяват без промени от редакцията. Редът за публикуването им е избран от чоп, изтеглен от ЦКПИ на 10 август.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР