Пет приоритета пред бъдещото правителство обяви кандидатът за премиер на

...
Пет приоритета пред бъдещото правителство обяви кандидатът за премиер на
Коментари Харесай

Пламен Николов: Имам пет приоритета


Пет целта пред бъдещото държавно управление разгласи претендентът за министър председател на Има Такъв Народ Пламен Николов, който получи мандата от президента Румен Радев. Той изброи като най-важни задания внасянето на Плана за възобновяване и резистентност, подготовка за идната коронавирус рецесия, преизчисляването на пенсиите, промени в изборната система и прекосяване към мажоритарна такава и правосъдна промяна.

Повечето от тези цели са оповестени като цели и на трите партии, с които Има Такъв Народ беседва последните дин – „ Демократична България “, „ ИзправисеБГ. Ние идваме “ и Българска социалистическа партия. Надяваме се на поддръжка в Народното събрание, разяснява от своя страназам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. Той изясни още, че в случай че това държавно управление получи задоволително поддръжка, с цел да стартира работа, само че в избран миг загуби част от доверието на другите партии, може да се откаже и да даде опция различен да ръководи.

Осъзнаваме своята отговорност, сподели още Йорданов.

Всичко ще ви бъде показано напълно скоро, добави той.

На множеството въпроси ще получите отговори довечера в „ Панорама “, където Пламен Николов ще бъде посетител, приключи зам.-председателят на Има Такъв Народ.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР