Пет от най-новите продукта на Samsung могат да бъдат закупени

...
Пет от най-новите продукта на Samsung могат да бъдат закупени
Коментари Харесай

Най-новите смартфони, интелигентни часовници и слушалки на Samsung с отстъпки до 100 лв.

Пет от най-новите продукта на Samsung могат да бъдат закупени от 1 до 14 септември с извънредно атрактивни отстъпки в на Vivacom. Това са показаните напълно неотдавна смарт телефони със сгъваеми екрани Samsung Galaxy Z Flip3 и Samsung Galaxy Z Fold3, смарт часовниците Samsung Galaxy Watch4 и Watch4 Classic, както и слушалките Samsung Galaxy Buds2. Те са налични в границите на промоцията с отстъпки, достигащи 100 лева, давайки опция на потребителите да се снабдят с премиум софтуерни артикули на доста привлекателна цена.

Смартфонът Samsung Galaxy Z F lip 3 5G съставлява същинско софтуерно украшение, което сплотява в едно революционен и стилен дизайн с голям брой новаторски технологии. В центъра на вниманието, несъмнено, е неговият сгъваем Dynamic AMOLED 2X Инфинити Flex екран с диагонал 6.7 инча, 120 Hz адаптивно освежаване,  резолюция 1080x2640 пиксела и в допълнение покритие на екрана с фолио от еластичен PET материал, за 80% повече устойчивост. Рамките са направени от Armor Aluminum, най-здравият алуминий, употребен в Galaxy устройство, а корпусът е направен от най-здравото стъкло на Corning® -  Gorilla® Glass Victus™.  Камерата му е двойна с 12 MP главен датчик. Телефонът работи с 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 888 и се предлага във версия с 256 GB памет. Той е съчетаем с 5G мрежата на телекома. Разполага също с NFC (Near Field Communications) модул, датчик за пръстови отпечатъци и барометър. За пръв път в сгъваемата серия Z Flip3 идва с IPX8 документ за водоустойчивост. Захранва се от литиево-полимерна батерия с потенциал 3300 mAh. Моделът поддържа е-SIM и идва с 4 пъти по-голям външен екран, с цел да правиш повече, без даже да разгъваш телефона си.

Samsung Galaxy Z F old 3 5G е другият новаторски модел със сгъваем екран, показан неотдавна от южнокорейската компания. Неговият главен сгъваем екран е 7.6-инчов, също основан по технология Dynamic AMOLED 2X Инфинити Flex с вградена под екрана камера. Разполага и с един по-малък външен екран с диагонал 6.2 инча, който дава по-бърз достъп до приложенията и 120 Hz адаптивно освежаване и на външния и главния екран. Z Fold3 също има в допълнение покритие на екрана с фолио от еластичен PET материал, за 80% повече издръжливост. Рамките са направени от Armor Aluminum, най-здравият алуминий, употребен в Galaxy устройство, а корпусът е направен от най-здравото стъкло на Corning® -  Gorilla® Glass Victus™.  Процесорът още веднъж е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 888, а телефонът се предлага с 256 GB вградена памет. Сред неговите екстри са тройна съществена камера с 12 MP датчик, поддръжка на NFC и на e-SIM, за пръв път в сгъваемата серия с IPX8 стандарт за водоустойчивост, както и поддръжка на емблематичния S Pen. Моделът е съчетаем с 5G мрежата на Vivacom.

Смарт часовниците от серията Samsung Galaxy Watch 4 са най-новото от света на носимите устройства от Samsung. Предлагат се в две версии – Samsung Galaxy Watch 4  и Samsung Galaxy Watch 4 Classic .

Samsung Galaxy Watch4 е създаден в два размера - 44 мм и 40 мм. Първият ще се предлага в черен,зелен и сребрист цвят, а вторият – в цвят розово злато. Версията с по-класически дизайн, корпус от неръждаема стомана и въртяща се рамка - Samsung Galaxy Watch4 Classic, също се предлага в два размера – 42 мм и 46 мм. Класическият вид от 46мм  се предлага в сребристо и черно, а 42мм вид в сребристо.  Умните часовници поддържат мобилни връзки от четвърто потомство по стандарта LTE (Long Term Evolution), което им разрешава цялостна самостоятелност от телефона, както и Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC и позициониращите системи A-GPS, GLONASS и Galileo. Те работят с новата операционна система Android Wear OS powered by Samsung, която е създадена взаимно с Гугъл, което предлага достъп до разнородни приложения на Гугъл, измежду които Play Store, Гугъл Map, G. Pay, G. Assistant и YouTube Music. Те поддържат e-SIM, процесорът им е Exynos W920 (5 нм), а екранът – надлежно 1.2 и 1.4-инчов според от версията. Новото потомство умни часовници идва и с още едно значимо усъвършенстване –  3в1 датчик от ново потомство – Samsung BioActove, който съчетава опция за отчитането на кръвно налягане, ЕКГ, равнища на О2 в кръвта и към този момент дава детайлна информация за телесния състав – скелетна мускулна маса, % телесни мазнини, равнище на вода в тялото и други

Безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds2 бяха показани предишния месец, дружно с новите смарт телефони със сгъваем екран. Те са най-малките и най-леките слушалки на компанията, излизали досега. Батерията им е с потенциал 472 mAh в кутията и 61 mAh във всяка от двете слушалки. Това им разрешава да устоят 5 часа с включено интензивно шумопотискане, а кутийката може да ги зарежда безжично. Освен това, тя е извънредно компактна и разрешава да ги носим елементарно даже в дребен джоб или чанта. Слушалките са ужасно допълнение към цялата екосистема на Samsung и разполагат с голям брой новаторски функционалности, познати от Buds серията, измежду които интуитивно прекосяване на позвънявания от телефон към таблет и противоположното, вградения изкуствен интелект Bixby, както и специфичен гейм режим, който понижава забавянето сред видео и аудио по време на игра.

Всички устройства на Samsung, предлагани с атрактивни отстъпки, достигащи 100 лева, като част от актуалната промоция в онлайн магазина на Vivacom, могат да бъдат открити.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР