Пет години след като спечели титлата от Откритото първенство на

...
Пет години след като спечели титлата от Откритото първенство на
Коментари Харесай

Григор Димитров се завръща на "София Оупън" след 5 г. пауза

Пет години откакто завоюва купата от Откритото състезание на София Григор Димитров ще се завърне за второто си присъединяване в българския шампионат от календара на професионалния тенис (АТР). 31-годишният хасковлия разгласи през днешния ден поръчката си за седмото издание на конкуренцията, което ще се организира от 26 септември до 2 октомври в столичната зала " Арена Армеец ".

" Много съм разчувствуван, че още веднъж ще играя вкъщи, и съм благополучен, че ще вземам участие на " София Оупън ". Пазя невероятни мемоари и страхотни страсти от 2017 година Да чувствам тази толкоз мощна поддръжка на вас - българските почитатели, беше доста вълнуващо. Самото излизане на корта пред цялостната зала е неописуемо преживяване и спомен за цялостен живот. Прекрасно е, че ще го изживеем още веднъж. Очаквам с неспокойствие да ви видя в " Арена Армеец ". Ще се забележим скоро ", съобщи Григор Димитров в своето публично изказване.

Освен първата ракета на България (№19 в света) в звездния състав на участниците в шампионата все още попадат още първенецът от последните две години Яник Синер (№13), финалистът от предишния сезон Гаел Монфис (№24), спечелилият купата от " Мастърс " в Монреал този месец Пабло Кареньо Буста (№15), както и най-новият член на Топ 30 Лоренцо Музети и някогашният №3 в света Стан Вавринка.

" По предложение на Григор Димитров и в полза на българските почитатели, които желаят да го гледат онлайн в борбата да завоюва още веднъж шампионата на родна земя, промоционалната оферта за 20% понижение на билетите за Sofia Open 2022 ще бъде удължена с още два дни - до среднощ на 30 август. Пропуските ще са на постоянна цена от 31 август. Билетите за седмото издание на тенис шампионата в София са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна ", оповестиха от българската федерация по тенис.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР