Пешеходец, който извика слизай от тротоара по дяволите“ на велосипедист,

...
Пешеходец, който извика слизай от тротоара по дяволите“ на велосипедист,
Коментари Харесай

Викаща жена, която накара велосипедист да падне пред колата, може да обжалва присъда за непредумишлено убийство

Пешеходец, който извика „ слизай от тротоара по дяволите “ на велосипедист, карайки я да падне на пътя на насрещна кола, ще й бъде разрешено да оспори присъдата си за непредумишлено ликвидиране.

Записи от видеонаблюдение демонстрираха по какъв начин Ауриол Грей крещи и жестикулира към пенсионираната акушерка Силия Уорд в Хънтингдън, Кеймбриджшир, карайки я да се преобърне на пътя. 77-годишната баба умря, откакто беше блъсната от кола при случая, който беше уловен от видеонаблюдение през октомври 2020 година

Грей, който има церебрална парализа и частична слепота, отхвърли непредумишлено ликвидиране, само че беше открит отговорен след преразглеждане. Тя беше наказана на три години затвор през март 2023 година, само че на чуване през днешния ден трима съдии в Апелативния съд дадоха зелена светлина на Грей да оспори присъдата ѝ.

Съдът в Лондон изслуша, че в този момент 50-годишната жена е упрекната в непредумишлено ликвидиране – което изисква осъществяването на нелегално деяние, което е предизвикало гибел.

Нейните адвок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР