Перспективите за развитие пред юношеския национален отбор по волейбол на

...
Перспективите за развитие пред юношеския национален отбор по волейбол на
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Това е едно много талантливо поколение

Перспективите за развиване пред юношеския народен тим по волейбол на България до 18 години са извънредно съществени, сигурен е селекционерът на отбора Виктор Карагьозов. В края на предходната седмица той класира младите родни национали за финалите на Европейския шампионат в Грузия през лятото. 
" Щастливи сме, тъй като това е едно доста надарено потомство. Момчетата се показаха добре и се класираха изрично за шампионата. Това е отзив за добре свършена работа от страна федерацията и на всички в тима. В развой на организацията на подготовката сме. Искаме да се съберем към 40 дни преди старта на шампионата ", съобщи на конференция Карагьозов. Той е оптимист за бъдещето на българския волейбол. " Създават се няколко поколения с качествени момчета. Те би трябвало да бъдат в основата на националния тим и да стигнат до елита на международния волейбол. На този стадий нямаме съответно сложени цели. Не познавам добре и противниците ни. При всички положения ще диктуваме модата ", сподели още Виктор Карагьозов.


Един от главните играчи в българския тим Виктор Томов чака с неспокойствие Европейския шампионат през юли.

" Знаем, че тежестта на упованията е много огромна, само че задачата ни е класиране и на Световното състезание ", съобщи Томов. България се класира за Евро 2022, откакто реализира три победи и позволи една загуба на Балканиадата в София, която беше подготовка за шампионата в Грузия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР