Персонализираните бижута винаги са ми били слабост, още откакто една

...
Персонализираните бижута винаги са ми били слабост, още откакто една
Коментари Харесай

Да влезем в ролята на дизайнери с новия символ на Pandora!

Персонализираните бижута постоянно са ми били уязвимост, още откогато една другарка си взе медальон с дребни джунджурии във формата на нещата, които обича. Стори ми се изобретателен метод да изразиш себе си посредством бижутата, които носиш . А и аз винаги съм била привлечена към всевъзможни талисмани и декорации, които значат повече, в сравнение с наподобява на пръв взор, и носят със себе си определена сантиментална стойност. 

Pandora ме завоюваха с кокетния дизайн и голям избор от детайли , които могат да бъдат съчетавани по доста разнообразни способи. Възможността сама да планирам бижуто си ме накара да се усещам като дизайнер, който основава нещо неповторимо и само по рода си. Така имам опция да изразя персоналния си жанр по метод, който неизбежно се откроява. Сега Pandora ни дава още по-голяма опция да персонализираме бижуто си с новия знак . Новата висулка резервира достоверното лъчение на марката, като в същото време внася многообразие в метода, по който носим талисманите им .



Вместо да подредим обичаните си талисмани непосредствено върху верижката, новият O знак на Pandora ни разрешава да проектираме по-интересно комбиниране съгласно неповторимия си усет и креативна визия. Любимият ми дизайн на е в розово злато, или както е запазената марка на линията –   Pandora Rose. Висулката, несъмнено, се предлага и в стерлингово сребро и Pandora Shine. Меката верижка е закачлива отпратка към гривната от сбирката Pandora Moments. Колкото до броя талисмани, които новата висулка може да побере, това напълно зависи от размера, в който ще я поръчаме. Стерлинговото сребро можем да носим в дребен, междинен и огромен размер, до момента в който другите два благородни метала на марката се оферират в дребен и междинен.  



Може би всяко момиче от време на време е мечтало да влезе в ролята на дизайнер на бижута или инфлуенсър, който грижливо основава лична линия, която да носи неповторимия отпечатък на усета му за жанр . Да си призная, тъкмо по този начин си се представям, до момента в който планирам персонализираното си украшение на уеб страницата на Pandora. Новият детайл, който ни дава още повече еластичност, несъмнено ще отключи креативната ни страна.   



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР