Персонажът, който погази куп закони и влезе в световната футболна

...
Персонажът, който погази куп закони и влезе в световната футболна
Коментари Харесай

Възкресилият се оставкаджия от БФС отново извади кинжал на любимия ни ЦСКА!

Персонажът, който погази куп закони и влезе в международната футболна история като единствения допълзял още веднъж до поста си след 18-месечна оставка, отново го раздава честен типаж.

И отново желае пари – 15 000 лв. санкция за ЦСКА, тъй като клубът има мнение, друго от делиорманското ехтене. Вечната Амбър отново желае да прибира. И заплашва нашия клуб с изхвърляне от елита. Пиеска на парадокса, която в Бояна един път към този момент играха и по този начин напълно обезсмислиха родното вторанство.

Без ЦСКА няма по какъв начин да оправдавате слугинажа си, господин Оставка! Няма да има за какво кукловодът ви Хегемон Десети да ви дава каквото и да било. Така че не хвърляйте още веднъж прахуляк в обществото. И без това БГ футболът тотално се лута в мъглата, която вашето тъй наречените ръководство спусна над всички клубове без един. Не ни пробутвайте и остарелия номер с КЕШай вместо Бата(ка) като началник на съдиите. Феновете знаят кой заплаща и кой и за какво единствено пие шампанско!

ЦСКА не застава зад никого, а поддържа дела, каквито счита за верни! Наред с доста други клубове! Филип Филипов ще продължи да прави своята настояща работа с формалната служба градинар на Борисовата градина! Там нито господин Оставка, нито Хегемон Х ще имат власт да го махнат. Но в случай че въпреки всичко в неприкритата си завист съумеят, ще му намерим друга служба! Ние ценим парите, само че повече от тях държим на престижа на чиновниците си.

Затова споделяме „ Наздраве “ на „ трезвеник “ номер 1 от Бояна с едни 15 000 лв. от ЦСКА. И нека не забравите, неуважаеми господа погребални сътрудници, да почерпите като за помен и КЕШай! Работа ви прави въпреки всичко. Нищо че е кукла на конци!

И най-после – прелестно изкарване в Катар! Там ще видите най-малко къде отново не заведохте националите за цялото ви порочно ръководство. Но няма ужасно – най-малко сте с 15 000 лв. напред в пътуването обратно!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР