Перник. Представянето на футболния клуб Миньор“ (Перник) в новата му

...
Перник. Представянето на футболния клуб Миньор“ (Перник) в новата му
Коментари Харесай

Денислав Захариев, зам.-кмет на Перник: Представянето на ФК „Миньор“ в новата му формация и първата тренировка за пролетния полусезон ще бъде на 11 януари

Перник. Представянето на футболния клуб „ Миньор “ (Перник) в новата му групировка и първата подготовка за пролетния полусезон ще бъде на 11 януари, сподели заместник-кметът на Община Перник Денислав Захариев, оповестиха от пресцентъра на Община . Захариев добави, че към момента не е даден точния час за тренировката от новия треньор Николай Тодоров-Кайзера, който преди две седмици се срещна с кмета на Общината Вяра Церовска.
„ Има нов проект, по който ще работи клубът, както и обезпечени нови футболисти, които ще играят в него. Новите попълнения са с доста опит в професионалния футбол. Разговорите с тях са те да станат едно ядро на този тим, с цел да може нашите млади момчета да израстват и да се учат на професионализъм. За мен това са едни безспорни имена “, показа Захариев.
Тимът на Николай Тодоров се е подсилил към този момент с Виктор Райчев, Майк Кръстев и Стоян Кадифчин. До дни се чака отговор на едни футболист със сериозен стаж в Б група, търси се и един авариен вратар.
„ Отборът на Миньор ще се включи и в шампионата „ Петричка пролет “. Преди заминаването им има уговорени три контроли в Перник. Надявам се на по-добър пролетен полусезон, в сравнение с есенния “, съобщи още Захариев.
По негови думи има футболисти, с които през този сезон ще се разделят, направен е към този момент описът от спортно-техническото управление.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР