Перлата в страхотната селекция на Хебър Пазарджик през лятото безспорно

...
Перлата в страхотната селекция на Хебър Пазарджик през лятото безспорно
Коментари Харесай

Канадската звезда на Хебър Брадли Гънтър: Поазаржик е малък град, но хората обичат отбора

Перлата в страхотната селекция на Хебър Пазарджик през лятото несъмнено е Брадли Гънтър. Канадският национал направи мощни мачове в Лигата на нациите, а през предишния сезон игра в Полша.

Как се е стигнало до прекосяването в Хебър и какво чака от българското състезание? Самият Гънтър даде своите отговори за " Златният гейм " по DIEMA SPORT 2.

" Не се бавих доста с приемането на офертата, тъй като беше предходна огромна част от лятото и доста отбори бяха окомплектовали отборите си. Офертата на Хебър покри условията ми и я одобрих. Не знаех доста за България. През лятото прекарах време във Варна с националния тим и събрах някакви усещания. Но не знаех доста за страната и за волейбола тук. Поазаржик е дребен град, само че хората обичат тима, готино е, нямам самообладание да стартира. "

" Полската лига е доста мощна, напряко е лудница. В Гданск знаех, че ще съм втори диагонал, само че желаех да играя в това състезание. "

A какво мисли за работата си с италианската легенда Андреа Анастази? " Това беше първият ми сезон работа с италиански треньор, беше добър опит за мен, въпреки че ставаше ужасно като започваше да крещи. "

Кариерата на Гънтър в Европа стартира с естонския Биг Банк Тарту, където печели сребърен орден. " Нивото на волейболното състезание беше почти като на колежанското състезание в Канада, само че направих добър сезон и това ми разреши да подпиша в Полша. "

" Волейболът става все по-популярен в Канада в последните години, децата стартират да упражняват все по-рано. Стефан Антига внесе европейския жанр на игра. Антига прави волейболът да наподобява доста занимателен. Той обича работата си. Искам да се показва добре и да бъда видян. Хората наблюдават от ден на ден българското състезание. Тимът ни е събран да играе за купата. Дано да сме здрави и да се сработим с разпределителя. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР