Периодичното гладуване е популярна тенденция за здраве и фитнес в

...
Периодичното гладуване е популярна тенденция за здраве и фитнес в
Коментари Харесай

Какви са най-често допусканите грешки при периодичното гладуване?

Периодичното недояждане е известна наклонност за здраве и фитнес в наши дни

Много хора следват концепцията, само че нередовното време на хранене и питателните привички постоянно предизвикват повече щета, в сравнение с изгода, пише .

Периодичното недояждане, в случай че не се прави вярно, може да повлияе неподходящо на тялото. Тази процедура включва цялостно или отчасти възпиране от ястие за избран интервал от време денем. Ето някои от постоянно срещаните неточности, които хората вършат, до момента в който опитват периодично недояждане:

1. Спазване на нискокалорична диета:

Консумирането на малко калории дневно може да има странични резултати. Ако не приемате задоволително калории в прозореца си за хранене, може да не отслабнете. Всъщност вместо това може да има наддаване на тегло, защото по-малкото ястие най-много ви кара да ядете повече от нужния брой калории в идващия ви прозорец на хранене. Това е по този начин, тъй като сте гладни и тялото също съхранява храна, с цел да го защищити, и по-късно се пробва да резервира спомагателни калории като мазнини вместо чисти мускули.

2. Използвайки го като опрощение да ядете нездравословна храна:

Ако възприемате гладуването като метод да консумирате спомагателни калории и да ядете повече нездравословна храна, това ще анулира изгодите за здравето от практиката.

3. Избор на неверен проект:

Има разнообразни типове проекти за от време на време недояждане. Трябва да изберете този, който елементарно можете да следвате. Само тъй като някой, който познавате, следва съответен проект, не значи, че вие ​​също би трябвало да го приемете. Това усилва възможностите ви да се откажете от рутината. Преценете всекидневието си и по-късно вземете вярното решение.

4. Пиене на по-малко вода:

В началото на гладуването, до момента в който тялото ви употребява гликоген (форма на захар, присъстваща в тялото), вие в действителност ще освобождавате вода в кръвта си. Но откакто вашите ресурси от гликоген са изцяло употребявани, тялото ви няма да има тези въглехидрати и вода, от които да зависи, тъй че спомагателната хидратация придобива по-голямо значение.

5. По-малък банкет на протеини:

Протеинът е извънредно значим за мускулната маса, силата и даже е потребен за здравето на костите. Така че потреблението на протеини във вашия хранителен прозорец би трябвало да е задоволителна, тъй като ви държи сити, до момента в който гладувате, като по този метод регулирате приема на калории.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР