Перфектните двойки, които не се карат никога за нищо, имат

...
Перфектните двойки, които не се карат никога за нищо, имат
Коментари Харесай

Кои навици най-силно дразнят партньорите в двойката

Перфектните двойки, които не се карат в никакъв случай за нищо, имат сантиментални връзки всекидневно и не престават да се гледат все по този начин влюбено като в първия ден на запознанството си, въпреки да са минали от този момент 10 и повече години, съществуват единствено в киното, книгите и Instagram.

Няма какво да се лъжем: животът е пъстър, характерите на сътрудниците – също. Което не значи, че би трябвало да даваме превес на отрицателните страсти и да не се опитваме да изправим някои дребни разминавания или мотиви за недоразумение.

Ето кои са петте най-дразнещи привички на сътрудниците в една двойка съгласно американски специалисти. Ако се научим да ги разбираме най-малко малко, ще успеем да реализираме по-лесно компромис и за двете страни.

1. По-малко секс

Страстта в една двойка последователно отшумява, само че това не трябва да е за сметка на постоянния секс. Колкото по-малко го вършиме с годините, толкоз повече разлики и несъгласия ще избуяват на повърхността.

2. Липса на персонално пространство

В началото може и да не сте обръщали внимание на това, само че последователно всеки стартира да се бори и пази гневно своето право на персонално пространство. Всъщност би било от изгода, в случай че започнете да приемате обикновено неговите седмични сбирки с другари на бира или да гледат футбол, а той от своя страна спре да ви натяква, когато излизате с приятелки на кафе и сладки приказки.

3. Наддаване на тегло

Това е нещо, което се случва с годините, възрастта на сътрудниците и метода им на живот. И в някакъв миг неговото бирено коремче стартира мощно да ви нервира, а той пък не харесва отпуснатото ви тяло. Това е поправимо, в случай че просто включите повече придвижване в всекидневието си. А в случай че го вършиме дружно, ще има двойна изгода, тъй като е прелестен и занимателен нов метод за превозване на свободното време.

4. Пари

Рано или късно се стига до финансови разправии. И всеки счита, че другият харчи повече, все за неразумни неща. Може да избегнете този проблем, в случай че при започване на всеки месец и двамата заделяте по една дребна сума „ за черни дни “. Така няма да изпадате в стресова обстановка, в случай че ненадейно свършите парите. А в случай че се окаже, че не сте имали потребност от тази сума, тя може да остане като депозит за лятната почивка.

5. Роднини

Трудно ще го накарате да харесва майка ви, както и вие от ден на ден ще намирате защо да се дразните на вашата свекърва. Номерът е да не се минават границите на положителния звук, тъй като тогава е към този момент обидно по отношение на най-близките хора. Дребното бърборене просто би трябвало да минава около ушите ви и да не става мотив за скандал.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР