Пералнята е любимата помощница на домакините, но знаете ли, че

...
Пералнята е любимата помощница на домакините, но знаете ли, че
Коментари Харесай

3 важни въпроса при избор на пералня

Пералнята е обичаната помощница на домакините, само че знаете ли, че можете да изберете машина, която пере още по-добре и е даже още по-удобна за вас? Ако е време да промените остарялата пералня с нова, прочетете идващите редове – в тях ще намерите 3 значими въпроса, чиито отговори ще ви оказват помощ да извършите съвършения избор и да получите още повече изгоди от новия си апарат.  1. Откъде да се зарежда   И сами знаете, че има перални с предно зареждане и перални с горно зареждане, според от това къде се намира капакът на барабана. Ето по какъв начин да решите.   Моделите с горно зареждане са подобаващи за хора, които имат проблеми с гърба или кръста, защото не се постанова да се навеждат прекалено много, с цел да зареждат или вадят прането.   Пералните с предно зареждане нормално са по-щадящи за облеклата и са по-добър избор, в случай че предпочитате деликатни тъкани.   Ако държите на икономичността, моделите с предно зареждане нормално харчат по-малко електричество и вода.   Пералните с предно зареждане разрешават върху тях да поставите сушилня или да ги пъхнете под плот. За сметка на това, пералните с горно зареждане са по-тесни и заемат по-малко място.  2. Какви технологии да търсите  Съвременните перални са оборудвани с новаторски технологии, които трансформират значително метода на пране. Те могат да употребяват по-малко вода, като преценяват количеството й с тежестта на облеклата и не разрешават никакъв преразход. Могат също по този начин да понижават времето за пране на половина или да перат в студена вода (с по-малко електричество), без това да се отразява на качеството.

Още по-новите технологии имат включен изкуствен интелект, който с времето се образова от вашите привички при пране и стартира да ви предлага стратегиите, които употребявате, с цел да ви спести време. И не на последно място, смарт пералните могат да се ръководят посредством мобилно приложение, тъй че можете да пускате заредената пералня от телефона си, където и да сте.

Всичко това може да докара до няколко изгоди: перете по-икономично, по-качествено, по-кратко и полагате оптимални грижи за облеклата си, защото се обработват по изцяло подобаващ за тях метод. За вас остава да разгледате и да изберете апарат с функционалности, които ви харесват и влизат в бюджета ви.  3. Какви стратегии да изберете   Остана да ревизирате дали стратегиите, които предлага съответната пералня, са подобаващи за вашите потребности. Ето няколко неща, които могат в действителност да трансформират всекидневието ви:   •Функцията за интелигентно дозиране на водата ще понижи доста сметките ви за вода.   •Високият клас енергийна успеваемост ще понижи сметките ви за електричество.   •Пестенето на електричество и вода ще ви помогне да дадете своя принос в опазването на околната среда.
•Избирайте допустимо най-краткия цикъл – освен ще спестите време, само че и ще запазите облеклата си в положително положение за по-дълго.
•Ако постоянно имате мощно нечисти облекла, изберете подобаващ дълъг цикъл, с цел да се изперат добре.
•Функцията за обмисляне ще ви помогне да получите готово пране в подобаващ час, с цел да го извадите незабавно и да намалите до най-малко вероятността в барабана да се развие плесен или мухъл от задържането на мокри облекла в него.  Съдържание от eMAG
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР