Пеп Гуардиола обяви Ерлинг Холанд за брилянтен футболист и спортист,

...
Пеп Гуардиола обяви Ерлинг Холанд за брилянтен футболист и спортист,
Коментари Харесай

Гуардиола за Халанд: Ако не усещаш напрежение ще бъдеш в бара и ще пиеш нещо

Пеп Гуардиола разгласи Ерлинг Холанд за брилянтен футболист и състезател, откакто норвежецът вкара дузпа и донесе сложната победа на Манчестър Сити над Кристъл Палас, с който Гражданите съкратиха дистанцията до Арсенал на 2 точки преди мача на Артилеристите с Фулъм.

Шампионите изглеждаха на път към нулево тъждество, откакто Холанд пропусна от чиста позиция стреляйки неопределено, само че Майкъл Олис сбърка и фаулира Илкай Гюндоган, а нападателят осъществя от бялата точка и донесе триумфа. Така Холанд има 28 гола към този момент в шампионата.
 Кристъл Палас - Манчестър Сити 0:1 във Висшата лига
Глупава неточност на " орлите ", подари победа на Манчестър Сити

Халанд отново воин

" Едно от най-хубавите неща при него е, че даже и да направи огромен пропуск няма да се депресира и няма да се отчая. Винаги остава положителен и има вяра, че ще означи при идната опция. Знае, че ще има нов късмет и това е необикновено качество за един футболист и въобще състезател " съобщи Гуардиола.

" Обикновено във футбола, баскетбола или тениса, когато мислиш прекалено много за преди малко отминала обстановка, няма да се оправиш добре. Това момче обаче просто гледа към идната опция. Естествено, че той е напрегнат, както постоянно. Ако не усещаш напрежение ще бъдеш в бара и ще пиеш нещо.

" Манчестър Сити е незаслужено подложен на критика за трансферната си политика "

Така счита Мануел Пелегрини

Трябва обаче да се оправиш с натиска и с осъзнаването, че пропуск може да значи загуба на Висшата лига. Това обаче те кара да бъдеш оптимално предан.

Той обаче има темперамент и е подготвен да поеме отговорност, а методът по който се радва и чества демонстрира какъв брой сме удовлетворени от него и какъв брой самият той е удовлетворен, че е при нас " добави Пеп.

" Халанд може да се приспособява към всяко състезание, даже и в Конго "

Играчи от този вид се приспособяват на всички места, разяснява Гуардиола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР