Пеньо Гатевски известен повече като Гатьо стана доста популярен след

...
Пеньо Гатевски известен повече като Гатьо стана доста популярен след
Коментари Харесай

Гатьо: Аз ще спечеля Хелс китчън

Пеньо Гатевски прочут повече като Гатьо стана много известен след присъединяване си в „ Игри на волята “ и подвизаващ се в този момент в Хелс китчън. Имаше един лек неуспех в „ Черешката на тортата “, само че това не можа да го събори.

Сега дава всичко от себе си, с цел да печели неговия „ златен тим “. На въпрос по какъв начин се усеща в Кухнята на Ада Гатьо отговори:

С началник Ангелов се разбираме единствено с взор и по телепатия. Той знае какво мисля и аз знам какво той мисли. Аз ще печеля Хелс китчън, ще бъда отпред на звездния тим няма две отзиви по този въпрос.


`); break case width
Гатьо показа още, че тимът е по този начин добър с помощта на него, той съумява да ги сплоти и нахъса, както го е правил и в „ Игри на волята “. Относно случката с Керан изрично съобщи, че няма по какъв начин да му елементарни.

На 42 години съм, мога да съм му татко. Да се изправи пред камерите и да каже, че съм „ амазонка “ не му отива. В това племе моето момче аз нито съм поставил жълт екип, нито съм бил амазонка. Изгледай формата и ще схванеш. Аз не прощавам.

Конфликт с Бони в никакъв случай не съм имал. Всичко го вършим с цел да се забавляват нашите почитатели. Тя готви доста добре и се оправя. Доволен съм от всеки в този тим, дават всичко от себе си. Китодар можеше да прави единствено таратор, само че дръпна доста напред.



Скритите гении на Гатьо край нямат. Обеща да нарисува картина, която непретенциозно оцени на 10 000-15 000 лева
Сподели още една загадка и изиска да не се излъчва.
Аз това предаване не го виждам, сподели той за Хелс китчън. Гледам единствено себе си.

Накрая подари на феновете своя рецепта за свежа салата наречена „ Фитнес “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР