Пенсионираният полковник от британската армия Хамиш де Бретън-Гордън допуска навлизане

...
Пенсионираният полковник от британската армия Хамиш де Бретън-Гордън допуска навлизане
Коментари Харесай

Бивш полковник от британските сили допусна влизане на войски на НАТО в Украйна

Пенсионираният полковник от английската войска Хамиш де Бретън-Гордън позволява нахлуване на войски на НАТО в Украйна. Той изрази това мнение в изявление за TalkTV, оповестява ТАСС.

Според него, в случай че „ нещо се обърка “ в Украйна, НАТО може „ да влезе във война с Русия през идващите няколко години “. " Западът направи всичко, с изключение на да изпрати своите войски. Възможно е членовете на НАТО и други страни, като Австралия, да би трябвало да преразгледат позицията си ", означи военният.

В началото на декември съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов съобщи, че провокативната изразителност на Вашингтон за опцията за директен конфликт сред въоръжените сили на Съединените щати и Руската федерация е неприемлива за виновна нуклеарна мощ, напомня ТАСС. " В опит да налеят масло в огъня на украинската прокси война, те изцяло изгубиха връзка с действителността, разсъждавайки с лекост за вероятността от директен конфликт сред въоръжените сили на нашите страни. Подобна провокативна изразителност е неприемлива за една виновна нуклеарна мощ “, акцентира дипломатът. Така той коментира изказванията на американските управляващи, че Русия няма да спре, в случай че победи Украйна, и ще нахлуе в някоя от страните от НАТО, което ще сътвори предпоставки за директен конфликт сред съветските и американските въоръжени сили.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР