Пенсионирана австралийска двойка стана известна, след като прекара почти 500

...
Пенсионирана австралийска двойка стана известна, след като прекара почти 500
Коментари Харесай

Така се живее! Пенсионери резервират круиз след круиз, защото е по-евтино от старчески дом

Пенсионирана австралийска двойка стана известна, откакто прекара съвсем 500 дни в круизи по света, резервирайки 51 поредни круиза.

Пенсионерите просто пресметнали, че ще им излезе по-евтино от старешки дом, а и надалеч по-приятно. 

Марти и Джес Ансън отпътували на първия си круиз на 16 юни 2022 година след две години на строги рестрикции поради COVID-19.

Те към момента не са спрели, като са резервирали общо 51 пътувания до момента.

Бабата и дядото са останали на борда на круизния транспортен съд Coral Princess с 2000 пасажери повече от 450 дни – по-дълго от множеството хора от екипажа, в това число капитаните – и чакат да останат на борда на кораба две години.

„ Накрая споделих на моя тур сътрудник: „ Виж, каквото и да идва, просто го резервирай “, разкрива Марти пред A Current Affair.

Двойката твърди, че е по-евтино да обиколят света в продължение на две години, в сравнение с да заплащат за старешки дом.

„ Това е нашият метод на живот “, споделя Джес пред изданието. Двойката се наслаждавала на круизи в продължение на десетилетия преди да ги трансформира в свое всекидневие.

Сред преимуществата на този метод на живот са, че постоянно има какво да вършат, също така има и кой да им чисти стаята.

„ Къде другаде можете да отидете на шоу или да танцувате, до момента в който вечеряте? “ споделя Джес.

Те стартират всеки ден с игра на пинг-понг и си отварят две бири, след което сядат на балкона и се любуват на гледките. 

Забавната двойка е станала като част от фамилията на екипажа на кораба. Членовете на екипажа обичат да ги вижда всякога, когато се качат за идващ круиз.

Дори тези, които преди малко идват за индивидуален круиз, към този момент са чули за забавляващата се с пътувания двойка и желаят да ги поздравят.

„ Всички ги познават на кораба, те в действителност са звездите на борда “, споделя мениджърът на хотела на кораба Рен ван Ройен пред nypost.

Статутът им на звезди ще продължи още осем месеца, преди двойката да слезе.

Но това няма да е краят на техните пътувания по света. Те възнамеряват да се качат на борда на още по-голям транспортен съд и да прекарат още една година в сходни радостния.

Що се отнася до фамилията им, двамата ги виждат, когато стопират на пристанищата покрай домовете им.

„ Животът е прелестен “, споделя Марти пред изданието.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР