Пенелопе Крус украсява корицата на априлския брой на испанското издание

...
Пенелопе Крус украсява корицата на априлския брой на испанското издание
Коментари Харесай

Пенелопе Крус: Никога не си казвам „Преди бях по-добра“

Пенелопе Крус украсява корицата на априлския брой на испанското издание на Elle в навечерието на 50-ия си рожден ден. На корицата тя театралничи в черен корсет без презрамки на Mugler и лайм зелена дантелена рокля на Versace.


В изявление за списанието тя разкрива по какъв начин се усеща във връзка идния си празник: на 28 април актрисата навършва 50 години. " Ако ме попитате коя връзка със себе си одобрявам повече: тази, която имам в този момент, или тази, която имах, когато бях на 20 или 30 години, почтено ще кажа, че избирам тази, която имам в този момент ", сподели актрисата.

" Използвам пълноценно всяко десетилетие, всеки миг и в никакъв случай не си мисля: " Преди бях по-добра ".

Актрисата признава, че й липсват " лудориите " на младостта, защото е станала по-осъзната за света към себе си и отношението й към него се е трансформирало с възрастта. " Понякога ми се желае да мога да върша повече дивотии и да се върна повече към този тип равнодушие. Всички неща, които научих, всички планини, които трябваше да преодолея, което не ми беше елементарно, са част от моето развиване ".

Тя приказва намерено и за майчинството: актрисата има две деца от брачна половинка си Хавиер Бардем - 13-годишния Лео и 10-годишната Луна.

Според Пенелопе тя постоянно е желала да бъде майка и се е пробвала сама да осинови дете през 20-те си години по време на пътешестване до Индия, само че не е съумяла. " Работех доста и с изцяло бясно движение: по това време имах по четири кино лентата, които излизаха на година. Но през днешния ден се усещам огромна късметлийка: фактът, че съм работила настойчиво дълго време, в този момент ми дава опция да предпочитам какво да върша, къде и по кое време. Това е доста значимо, тъй като от момента, в който се раждат децата ни, ние вършим всичко допустимо да присъстваме пълноценно в тяхното развъждане. Това е най-важното нещо за нас, родителите "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР