Pellini е качествено италианско кафе, наложило се заради високото качество

...
Pellini е качествено италианско кафе, наложило се заради високото качество
Коментари Харесай

Насладете се на уникалния аромат на кафе Pellini във вашия офис, заведение, магазин или хотел

Pellini е качествено италианско кафе, наложило се поради високото качество и богатия си мирис, както на българския пазар, по този начин и в над 30 зържави по света. Кафето е желано от доста хора, поради първокласните си вкусови качества и наличната цена.



Модерната фабрика, която е във Верона, е учредена през 2000 година, и към този момент съвсем две десетилетия задоволява и най-претенциозния усет за качествено кафе.



Многобройните интернационалните документи, които са издадени на компанията, са доказателство за качеството и сигурността на всички артикули на Pellini.



Всеки притежател на заведение, офис, магазин или хотел във Варна и района може да се възползва от опцията да получи гратис машина и да продава продуктите на Pellini.



За задачата би трябвало да се свърже с районния представител за Варна, който ще намерите в симпатичното магазинче Coffee, Love, Fresh, намиращо се в региона на Ботевата градинка - на ул. " Георги Бенковски " 41, или на телефон 0892 234441.



Там на място можете да опитате от голямото многообразие на кафета - на зърна, мляно и на капсули. Сред типовете от ароматната и ободряваща напитка са  Pellini Gusto bar N1 Vellutato, Pellini Superiore, Pellini Top 100 % Арабика, Pellini Aroma Oro, Магнифика, органично био кафе, безкофеиново, Кремозо, Интензо и други.



Разнообразието е голямо и ще задоволи и най-изтънчения усет на пристрастените към кадифената напитка.



За контакти: 
Адрес:
Варна, ул. " Георги Бенковски " 41

Телефон: 0892234441

www.pellinicaffe.bg

Последвайте Coffee Love Fresh във фейсбук, с цел да виждате всички промоции в менюто!



--> --> --> --> ``
реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР