Печална гледка от последните седмици е унищожаването на хиляди годни

...
Печална гледка от последните седмици е унищожаването на хиляди годни
Коментари Харесай

Нюйоркски дизайнер превръща кошчета за болкук във вази

Печална панорама от последните седмици е унищожаването на хиляди годни за продажба. Изглежда, това не е затруднение пред непреходността на хубостта. В това ни убеждава дизайнерът Луис Милър, който претвори безсмислието на сивите кошчета за отпадък в усмивки. Неговият следващ план изненада посърналите поради епидемията нюйоркчани. 

Наречени Flower Flashes, цветните композиции, поместени в елементарни кошчета за отпадък, украсяват улиците на и повдигат духа на хората в един от най-засегнатите от региони по света. Впечатление прави изборът на ярки цветове, защото тяхната смелост контрастира със сивотата на тротоарите и улиците. Впечатляващо обаче е това, че букетите са направени от никому ненужни цветя, които по този метод заживяват нов живот, надалеч от безмълвното им заличаване. Същото прави и със скулптури и други градски забележителности.

Милър е притежател на компания, профилирана в декорацията, само че не облагата го тласка по пътя на развиването. Негова дългогодишна фантазия е да подари цветя на колкото може повече поданици на Ню Йорк. По думите му да зарадваш толкоз доста хора не е по никакъв начин лека задача,

само че усмивките им са задоволителна премия.

Освен това дизайнерът има безспирно предпочитание да трансформира значимите житейски събития на клиентите си в " радостни и незабравими мемоари ".

На уеб страницата си Милър споделя: " Да подаря цветя на жителите на Ню Йорк! Това е толкоз елементарна концепция, само че тя държеше мозъка ми безсънен в продължение на години. Обожавам работата си и хората, с които украсяваме. Работим в на цветята и въображението, с цел да превърнем значимите житейски преходи в запаметяващи се завършения ". 

През 2016 година това негово предпочитание го води и до Мемориала на Джон Ленън в Ню Йорк, където единствено за нощ с екипа си съумява да сътвори красива мандала от далии към надписа . " Толкова е блестящо и красиво, че Джон, Йоко и всеки фен на 70-те и хипитата би се възхитил на инсталацията ни. Бяхме обезпокоени, че планът ще оцелее единствено за час. Нищо сходно! Хората бяха толкоз впечатлени, че отстраняваха падналите от дърветата листа и заобикаляха плочата ", споделя дизайнерът на своята уебстраница. Милър дефинира работата си по своите съоръжения като едно от най-облагородяващите прекарвания за жителите. Свидетелство за това е новият живот на кошчетата. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР