Пазарджишкият тенис клуб Фаворит ще проведе ден на отворените врати

...
Пазарджишкият тенис клуб Фаворит ще проведе ден на отворените врати
Коментари Харесай

Тенис клуб Фаворит с ден на отворените врати

Пазарджишкият тенис клуб Фаворит ще организира ден на отворените порти на 12-ти май.

Проявата ще започва от 10 часа на кортовете на клуба, които се намират в двора на спортното учебно заведение.

Безплатните занятия за всички искащи да се включат деца ще се проведат лицензираните треньори Николай Стойчев и Васил Гаджев.

От Търговска колегия Фаворит допълниха, че през това лято ще провеждат и курс за начално образование по тенис на корт.

През седмицата треньорите на тенис клуба организират и открити уроци в часовете по физическо образование в пазарджишките учебни заведения, като ракетите и топките се обезпечават от тенис клуба.     

Участието в откритите уроци основава предпоставки и условия за предизвикателство интереса на децата към здравословна двигателна интензивност, увеличение и нашарване на опциите за присъединяване в спортни занимания през свободното им време и обезпечава опция за придобиване на начални познания,умения и привички за практикуване на тенис посредством свободен достъп на тенис кортовете и безвъзмездни занимания от квалифицирани спортни инструктори.
Основната цел  на тези прояви е основаване на условия и благоприятни условия за присъединяване на децата от Пазарджик в спортни занимания по тенис с оглед възстановяване на тяхното здраве и физическа правоспособност. Заниманията по тенис са отличен късмет за спортните експерти да открият и нови гении, които да продължат трайно да се занимават с този спорт, разясниха самодейността си от Търговска колегия Фаворит.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР